V okviru projekta Popestrimo šolo ter v sodelovanju z Medobčinskim društvom prijateljev mladine Ajdovščina pripravljamo POLETNE DELAVNICE ZA UČENCE od prvega do devetega razreda OŠ Danila Lokarja Ajdovščina.

Otroci bodo preko igre na preprost in zabaven način osvajali JEZIKOVNE IN SOCIALNE VEŠČINE, za kar med šolskim letom zaradi vseh obveznosti pogosto zmanjka časa.

Delavnice bomo izvajali vsak delovnik od 20. do 31. julija 2020 od 9.00 do 11.30 v prostorih Hiše mladih v Ajdovščini. Če bo vreme dopuščalo, bomo kar največ časa preživeli zunaj.

Prijave smo zbirali do 15. julija 2020. Vsi, ki ste zamudili rok za prijavo, bi pa želeli svojega otroka vključiti v delavnice, se o tem pogovorite z multiplikatorko Urško Čuk.

Prijavljene otroke smo razporedili po starostnih skupinah, pri čemer predvidevamo, da bomo za vsako starostno skupino izvajali po dve delavnici.

Delavnice izvaja psihologinja Urška Čuk, ki je naša nova sodelavka na projektu (multiplikatorka).

 

O ostalih prihajajočih aktivnosti in terminih vas bomo sproti obveščali preko šolske spletne strani, med šolskim letom pa tudi preko razrednikov. Aktivnosti bodo predstavljene tudi staršem na pogovornih urah in roditeljskih sestankih.

O prihajajočih terminih se lahko pozanimate tudi pri multiplikatorki projekta, Urški Čuk.

 

Dostopnost